Αρχική / Blog / Άρωμα IQ Parfumerie στην λαμπερή επίδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta

Share

2

Δεκέμβριος 7.2015

Άρωμα IQ Parfumerie στην λαμπερή επίδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και ο οίκος μόδας Oscar de la Renta, συνδιοργάνωσαν cocktail με επίδειξη μόδας, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne. Τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κολεξιόν Fall 2015. Η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», χαιρετίζοντας την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Σήμερα είναι μία βραδιά θαυμασμού, αγάπης και τιμής. Θαυμασμού, για τις δημιουργίες ενός Οίκου μόδας, που προβιβάζει διαρκώς την αισθητική και αναγάγει σε τέχνη ότι υπογράφει. Αγάπης, γιατί το έργο του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, έχει σαν σημείο αναφοράς την αγάπη για τον συνάνθρωπο και σταθερό προσανατολισμό του, τις Αξίες που εμπνέουν την κοινωνία μας και την οδηγούν, σε ένα καλύτερο μέλλον. Τιμής, για τον μεγάλο designer και ιδρυτή του ομώνυμου Οίκου Oscar de la Renta που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας. Για τον σχεδιαστή που λάτρεψε την αισθητική, αλλά και τον άνθρωπο. Για τον επιχειρηματία, που ανταποκρινόταν πάντα πρόθυμα, σε κάθε προσκλητήριο συμβολής σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης και με την στάση ζωής του, κατέκτησε τον σεβασμό, όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων του χώρου. Υπήρξε ένα κοινωνικό πρότυπο. Δε νομίζω, πως θα μπορούσαν να ταιριάξουν καλύτερα στο σκοπό της αποψινής βραδιάς οι δημιουργίες άλλου Οίκου. Εμείς, ως μέλη του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ στη σύγχρονη εποχή, αγωνιζόμαστε για να ανατραφούν οι Ολυμπιονίκες της ζωής και οι Ολυμπιονίκες των Σταδίων. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στο να αναπτυχθεί μια νέα ηθική στον κόσμο που ανατέλλει. Ως ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ απόψε θαυμάζουμε την αισθητική και μέσα από τον ηθικό σκοπό της εκδήλωσής μας, βάζουμε ένα λιθαράκι για έναν νέο, όμορφο κόσμο.»

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η κα Αλίς Δικαίου και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ». Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της boutique Oscar de la Renta στην Ελλάδα, Μιχάλη Μαυρίκη, η συλλογή είναι η πρώτη του Peter Coping, ο οποίος ήταν η προσωπική επιλογή του Oscar για να αναλάβει δημιουργικός διευθυντής του οίκου, ο οποίος μας ταξιδεύει σε κόσμο εμπνευσμένο από την Ισπανία: γεμάτο από εκλεπτυσμένα κεντήματα, ανάμεικτα με ανθισμένα prints, τόσο πολυτελές όσο και κομψό, μα και με μία νέα πνοή, μία ανάλαφρη διάθεση που διακρίνουμε σε περισσότερες διάφανες δαντέλλες, κοντύτερα μήκη, και τη ιδιαίτερη παλέτα των αποχρώσεων του Bordeaux και του νυχτερινού ουρανού.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες, IQ Perfumerie, Spanos BMW, Eleni Petropoulou κοσμήματα, APIVITA, Medical Antiaging, Beauty World by Despina Gavala και λουλούδια Pavlos.