Αρχική / Blog / REFAN FACTORY BUSSINES

Share

2

Μάρτιος 12.2021

REFAN FACTORY BUSSINES

Η ιδέα γι αυτό το μοναδικό πρόγραμμα είναι η εταιρεία μας να καταφέρει να δώσει απάντηση και να μετατρέψει  την νέα κρίση του covid 19 σε ακαταμάχητη ευκαιρία τόσο στον επιχειρηματία όσο και στον τελικό καταναλωτή. Είναι απαραίτητο ένα διαφορετικό στυλ franchise που θα «κοιτά στα μάτια» τον καταναλωτή και είμαστε εδώ να σας το προσφέρουμε. Προηγούμαστε πάντα των εξελίξεων , χωρίς να αναγνωρίζουμε αδιέξοδα και εγκλωβισμούς .

Με τρία εξελισσόμενα βήματα φτάσε στην κορυφή της επιτυχίας επεκτείνοντας την επιχείρησή σου με δικά της κεφάλαια. 

Δώσε την ευκαιρία στον τόπο σου η εκλεκτή πελατεία μας να βρει τα προϊόντα μας και να τα αγοράσει σε τιμές χοντρικής. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΟΝΤΡΙΚΗΣ  Ή κάνε επέκταση μιας υπάρχουσας επιχείρησης με ελάχιστα κεφάλαια και εξαιρετικό value for money.

 

1.       Ξεκίνησε με 1.436€. Corner Franchise - “shop-in-shop”.

Με αυτήν την επένδυση ο επιχειρηματίας λαμβάνει:

60 από τους καλύτερους κωδικούς αρωμάτων της Refan με τα παρελκόμενά τους και διαφημιστικό υλικό. Παράλληλα με την 1η παραγγελία σας θα λάβετε και μία διπλή ραφιέρα διαστάσεων 224cm/30cm/215cm για να εκθέσετε τα προϊόντα σας.

2.       Πρόσθεσε 825€ για να αποκτήσεις τις καταπληκτικές προσφορές σε Καλλυντικά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με καινοτόμες φόρμουλες και φυσικά συστατικά σε απίθανες τιμές για να επισπεύσετε την ανάπτυξή σας.

Με αυτήν την επένδυση ο επιχειρηματίας λαμβάνει :

411 τεμάχια από τις καλύτερες σειρές μας, σε body cream & SHOWER – GEL ,Cosmetic Series SNAIL PERFECTION, Cosmetic Series ANTISTRESS with Verbena extract and Natural Orange essential oil, Cosmetic Series MEN PERFECTION ANTI-POLLUTION, Cosmetic series "SEA WAVES“, Cosmetic series "Tea Tree" – aromatherapy, Cosmetic Series  SHEA / KARITE, Cosmetic Series   HIMALAYAN GOJI BERRY, Cosmetic Series " YOGURT & ELDELBERRY“, Cosmetic Series "Olive" - natural collection.

3.       Με τα δύο παραπάνω πακέτα αξίας 2.261€ (χωρίς ΦΠΑ) + Entry Fee (Δικαίωμα εισόδου 3000,00€) , μπορείτε να δημιουργήσετε μία αποθήκη REFAN FACTORY που θα εξυπηρετήσετε μία προκαθορισμένη περιοχή στην Ελλάδα.

Πιάσε τους στόχους σου και ξεκίνα το τρίτο επιχειρηματικό πακέτο σε κεντρικό σημείο στην αγορά που σας προσφέρουμε  το REFAN FAMILY.  

Η τρίτη ευκαιρία, την οποία προσφέρει η REFAN σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, είναι για 9.000€ + ΦΠΑ  και προσφέρει μια ποικιλία από πάνω από 500 είδη, χωρισμένα σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων:

● Αρώματα σε μεγάλη ποικιλία

● Καλλυντικά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά με καινοτόμες φόρμουλες και φυσικά συστατικά

● Χειροποίητα σαπούνια γλυκερίνης

● Άλατα μπάνιου

● Αρώματα για το σπίτι

● Ποικιλία αξεσουάρ

Εκτός από την επαναπλήρωση με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων αρωμάτων και καλλυντικών, η REFAN προσθέτει επίσης στην επιχειρηματική της προσφορά:

● Κομψός εξοπλισμός με εταιρικό όραμα

● Επωνυμία

● Αμφορέα REFAN με πατενταρισμένο σχεδιασμό

● Σχεδιασμός έργου

● Διαφημιστικό υλικό: αφίσες, βινύλια, εφημερίδες

● Δοκιμαστικά καλλυντικών και αρωμάτων

Το πλούσιο επιχειρηματικό πακέτο δεν περιλαμβάνει λογισμικό, υλικό και έξοδα λειτουργίας για συντήρηση καταστήματος.