Αρχική / Κατά της Ρύπανσης

Κατά της Ρύπανσης

Πληροφορίες:

Το περιβάλλον της πόλης γίνεται όλο και πιο βρώμικο και προκαλεί σημαντικές βλάβες στο δέρμα με ορατά επακόλουθα, γεγονός που επιβάλλει την ανάγκη προστασίας του. Οι πρωτοπόροι της REFAN προτείνουν λύση και συγκεκριμένα την νέα αντρική καλλυντική σειρά Men perfection.

Το υψηλής ποιότητας ενεργό συστατικό της  - LanacitynTMPF- προτείνει επαρκή προστασία κατά της μόλυνσης του περιβάλλοντος, συλλέγει τα σωματίδια σκόνης και συντηρεί τα φυσικά συστήματα αποτοξίνωσης του δέρματος. Έρευνες που έγιναν δείχνουν, πως η LanacitynTMPF εξασφαλίζει και προστασία κατά του καπνού από τσιγάρο. Βελτιώνει την λάμψη και τον τόνο, μειώνει την διαδερμική απώλεια νερού στο δέρμα.

Η LanacitynTMPF είναι συνδυασμός του υδροθερμικού βακτηρίου Alteromonas мacleodii και εκχυλίσματος χρυσάνθεμου. Το Alteromonas macleodii είναι μικροοργανισμός που ζει σε εξαιρετικά τοξικές συνθήκες σε ακραίες θερμοκρασίες, ενώ το εκχύλισμα χρυσάνθεμου έχει την ικανότητα να ξεπερνά το οξειδωτικό στρες.

Ο συνδυασμός του υδροθερμικού βακτηρίου Аlteromonas macleodii, του εκχυλίσματος χρυσάνθεμου και του ροδόνερου στην καλλυντική σειρά Men perfection δημιουργούν σύστημα προστασίας, που εξασφαλίζει πλήρη προστασία απο τη ρύπανση του αέρα

Περιγραφή:

Σαμπουάν μαλλιών και σώματος ειδικά επεξεργασμένο για άνδρες. Ο συνδυασμός LANACITYNTM PF και ροδόνερου δημιουργεί ένα σύστημα προφύλαξης, εξασφαλίζοντας πλήρη προστασία κατά της μόλυνσης του αέρα και βελτιώνουν την λάμψη και τον τόνο του δέρματος και των μαλλιών.

Χρήση: απλώστε σε βρεγμένα μαλλιά και σώμα με απαλές κινήσεις μασάζ, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΜΠΕΝΣ

250 μλ

LanacitynTMPF & ροδόνερο