Αρχική / Κατά του Άγχους

Κατά του Άγχους

Πληροφορίες:

Το άγχος είναι μέρος της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου και δύσκολα μπορεί να αποφευχθεί. Στην καθημερινότητά μας, συναντούμε διάφορες καταστάσεις, οι οποίες οδηγούν σε ένταση και μπορούν να διαταράξουν την φυσιολογική νοητική και φυσική λειτουργία του οργανισμού μας, πράγμα που αναπόφευκτα αντανακλάται και στην κατάσταση του δέρματός μας.

Υπό την επίδραση της ορμόνης του άγχους, αυτό χάνει το δροσερό του χρώμα, αποκτά   κουρασμένη γερασμένη όψη.

Το άγχος δεν μπορεί να αποφευχθεί, μπορούμε όμως να βρούμε τρόπους να μειώσουμε την αρνητική του επίδραση και ευκολότερα να παλέψουμε με αυτό. Το  ANTISTRESS είναι η νέα καλλυντική σειρά της  REFAN, που θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Η επίδρασή του στο άγχος ξεκινά από το ευχάριστο φρουτώδες άρωμα εσπεριδοειδών, που θυμίζει καλοκαίρι και ξεκούραση. Συνδυάζει άρωμα λεμονανθού, γλυκού πορτοκαλιού και δροσιά μήλου και δρα ευεργετικά στις αισθήσεις.

Οι ιδιότητες της καλλυντικής σειράς  ANTISTRESS οφείλονται στο εκχύλισμα λουϊζας  που περιέχει και στο   αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

Η λουϊζα χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία. Είναι γνωστή από την αρχαιότητα ακόμη ως βότανο, που ενδυναμώνει το νευρικό σύστημα και καταπραΰνει την ένταση και το άγχος με το άρωμα λεμονιού, που ξυπνά το πνεύμα και το σώμα.

Το εκχύλισμα από λουϊζα έχει καλό αποτέλεσμα στο δέρμα, κάνοντάς το λείο και απαλύνοντάς το. Το απoοτέλεσμα αυτό ενισχύεται και από το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι, που χαρίζει στο δέρμα δροσερή όψη και το τονώνει. Το δροσιστικό του άρωμα δρυ θετικά στο νευρικό σύστημα, χαλαρώνει το μυαλό μετά το καθημερινό άγχος και ξυπνά τις αισθήσεις.

Περιγραφή:

Χαρίζει στο πνεύμα και στο σώμα απίθανη αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας. Ο συνδυασμός από εκχύλισμα λουίζας και τα αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, αναζωογονούν το δέρμα, χαλαρώνουν το πνεύμα μετά το καθημερινό άγχος και διεγείρουν τις αισθήσεις με δροσιστικό άρωμα εσπεριδοειδών.

Χρήση: απλώστε σε βρεγμένο σώμα κάνοντας απαλό μασάζ, στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με νερό.

250 ml

Με εκχύλισμα λουίζας και αιθέριο έλαιο γλυκού πορτοκαλιού